VANDAAG BESTELD IS MORGEN GRATIS VERZONDEN!

Over ons

Keurmerk:

We zijn een gepassioneerd team dat altijd op zoek is naar de beste spullen om deze aan onze klanten aan te bieden. We proberen een zo breed mogelijk aanbod te creëren, maar we willen alleen spullen aanbieden die voldoen aan het "Firaly.com" keurmerk. Alle producten worden gekeurd en getest door onze experts. Wij bieden niet alleen de goedkoopste artikelen aan, maar ook de beste!

We zijn transparant, dus alles is duidelijk voor de klant.

We willen dat onze klanten ons waarderen. Bij Firaly.com staan de belangen van de klant voorop. Daarom vinden we het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn in onze communicatie. Wij zorgen ervoor dat u alle informatie die u nodig heeft gemakkelijk kunt vinden. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Dan kijken we natuurlijk graag met u mee! Op onze contactpagina kunt u ons eenvoudig een vraag stellen.

We verkopen alleen producten die we zelf zouden kopen!

Waarom zouden we een product verkopen dat we zelf niet zouden kopen? Wij geloven in betrouwbaarheid, dus de beste prijs is niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. We werken met de beste zakenpartners en bieden daarom de beste prijzen. Firaly.com maakt de luxe en unieke dingen in het leven betaalbaar voor iedereen!

Firaly.com

Firaly.com plaatst de bestelling bij onze leverancier direct nadat u uw bestelling heeft geplaatst - dit vermijdt de kosten voor het werken met tussenpersonen, voorraadkosten en het huren van een winkelruimte. Om deze redenen kunnen wij u goede deals aanbieden met exclusieve prijzen die tot 70% onder de aanbevolen verkoopprijzen liggen.

24/7 Klantenservice

Ons team staat 24/7 klaar voor al jouw vragen!

Binnen 24 uur verzonden

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

Veilig betalen

Onze site maakt gebruik van een SSL-verbinding.

Niet goed, Geld terug!

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie.